Billie Eilish paljasti miksi halusi peitellä vartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen ollessaan teini-ikäinen. Tällöin tähti tunnettiin hyvin peittävästä tyylistään, jossa nuori nainen pukeutui isoihin löysiin housuihin ja ja suuriin huppareihin sekä lyhythihaisiin paitoihin.

Billie Eilishin ajateltiin ottavan teini-ikäisenä vahvasti kantaa siihen, että naisten vartaloita seksualisoidaan. Nyt tähti on kuitenkin paljastanut, että syynä peittävään pukeutumiseen oli se, että hän oli epävarma omasta kehostaan. Hän ei halunnut esitellä vartaloaan tai paljastaa sen muotoja, koska pelkäsi mitä ihmiset hänestä sanoisivat.

Billie Eilish kertoi People-sivuston mukaan, että hänen rintansa kasvoivat jo yhdeksänvuotiaana. Hänen vartalonsa on aina ollut kurvikas, mutta hän ei ollut valmis teini-iässä esittelemään sitä. Nyt 21-vuotiaana tähti on itsevarmempi ja haluaa pukeutua juuri sillä tavalla eri tilanteissa kuin hänestä itsestään tuntuu hyvältä.