Julia Foxin parhaat kauneusvinkit – näihin jokainen voi panostaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Foxin viimeisen vuoden aikana esiintynyt punaisilla matoilla ja muotitapahtumissa niin huomiota herättävien asuvalintojen kera, että hän on onnistunut varmistamaan sen, että paparazzien ottamat kuvat päätyvät aina lehtien sivuille. Julia Fox julkaisi juuri myös oman elämäkerran, joka kantaa nimeä Down the Drain.

Julia Fox nähdään nyt Brittien Cosmopolitanin julkaisemalla YouTube-videolla vastailemassa kysymyksiin. Ensimmäisten kysymysten joukossa naiselta kysytään hänen parhaimpia kauneusvinkkejään. Tähän Julia Fox vastaa nopeasti, että hyvät yöunet ja runsas veden juominen.

Julia Fox kertoo pitävänsä omasta hyvinvoinnistaan huolta sanomalla ei ja kieltäytymällä palveluksista, joita häneltä jatkuvasti pyydetään. 33-vuotias nainen kertoo myös, että hänen lempiasioitaan on käydä hänen poikansa kanssa leikkipuistoissa ja ajelemassa pyörällä.