Valtava kobra kuvattiin golfkentällä – yritti hyökätä tiiausboksin kimppuun

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Golfkentille ilmestyy toisinaan hurjiakin luontokappaleita. Verkossa on nähty lukuisia videoita esimerkiksi viheriöille vaeltavista alligaattoreista, mutta nyt parrasvaloon on päässyt toisenlainen matelija.

Etelä-Afrikan Kapkaupungin Atlantic Beach Golf Clubilla pelaamassa olleiden golfaajien lauantai-iltapäivä sai yllättävän käänteen. Viheriöllä luikerteli suurikokoinen kobra. Kobra yritti syystä tai toisesta hyökätä edessään olleen tiiausboksin kimppuun.

Tilanteen ikuisti viraalina sittemmin leviinneeksi videoksi kentällä pelaamassa ollut Elitha Peachey. Videon taustalla näkyy käärmeiden luontainen vihollinen, magnusti. Nisäkkään paikallaolo voikin selittää kobran aggressiivisen käytöksen.