Rintaliivit jäivät kotiin – Aubrey O’day esitteli näyttävää trendiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas glamour-malli Aubrey O’Day ei ole viime aikoina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt suunta on toinen. Kurvitar nousi aikoinaan tähdeksi realityohjelmien kautta ja seurusteli sittemmin salasuhteessa Donald Trumpin pojan kanssa.

Tällä kertaa Aubrey poseeraa tyylikkästi sosiaalisessa mediassa asussa, josta hän on jättänyt rintaliivit ja paidan pois. Jakkutakin alla ei nimittäin ole mitään, ja sama trendi on viime aikoina näkynyt myös monien muidenkin julkkisnaisten keskuudessa.

Taannoin Aubrey joutui kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä. Staran tekemien havaintojen mukaan Aubrey O’Day käyttää myös ostettuja seuraajia.