Pasha Pozdniakova kohtasi vertaisensa – nyt on povilla kokoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas Pasha Pozdniakova on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla, jos sosiaalisen median seuraajien määrällä mitataan. Hänellä on nimittäin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia.

Nyt Pasha on lomaillut Arabiemiraattien Dubaissa, jossa hän kohtasi myös vertaisensa kurvittaren. Parivaljakko ei taatusti jäänyt keneltään paikalla olleelta huomaamatta, ja sosiaalisessa mediassakin jättirintaiset kaunottaret keräävät ansaitusti huomiota.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.