Teinillä hämmentävä huojuva torni -saavutus – yli 1 800 palikkaa yhden palan päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auldin Maxwell on todellinen huojuva torni -mestari. Kanadalaispoika nousi otsikoihin ensi kertaa vuonna 2021, jolloin hän rikkoi maailmanennätyksen kasaamalla 638 Jenga-palikkaa yhden palikan päälle. Nyt Auldin on jälleen rikkonut ennätyksen.

Nykyään 15-vuotias Auldin on onnistunut kasaamaan jo peräti 1 840 Jenga-palikkaa yhden palikan päälle. Lisäksi hän kasasi 900 isokokoista Jenga-palikkaa yhden palikan päälle. Hän rikkoi siis kaksi maailmanennätystä.

Auldinin erityistaito on toiminut jopa tv-elokuvan inspiraationa. Yhdysvaltalainen Hallmark-kanava on tuottanut teinin aikaisemmasta maailmanennätyksestä A World Record Christmas -elokuvan, joka saa ensi-iltansa joulun alla. Auldinilla on itsellään pieni rooli elokuvassa.