Gordon Ramsay sai kuudennen lapsen – nimeksi Jesse James

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Gordon Ramsay on ilmoittanut Instagramissa kuudennen lapsensa syntymästä. Onnellinen 57-vuotias kokki ja hänen vaimonsa Tana Ramsay ilmoittivat raskaudesta vasta muutama päivä sitten. Heillä on nyt kuusi yhteistä lasta, kolme poikaa ja kolme tyttöä.

Pienokainen sai nimen Jesse James Ramsay. Kyseessä on pariskunnan kolmas poika, joten nyt heillä on tyttöjä ja poikia yhtä paljon. Kokki Ramsay kutsuu lapsikatrastaan hauskasti Ramsay-prikaatiksi.

Pariskunnan aiemmat lapset ovat Tilly Ramsay, Jack Scott Ramsay, Oscar Ramsay, Megan Ramsay ja Holly Anna Ramsay. Pariskunta ilmoitti myös Jessen saapumisesta vain kolme päivää Gordonin oman syntymäpäivän jälkeen 8. marraskuuta, joka on myös Tillyn syntymäpäivä. Kuudes lapsi tuli yllätyksenä, sillä he eivät olleet paljastaneet mitään merkkejä siitä, että pari olisi odottanut vielä yhtä pienokaista.