Kate Beckinsale ihastutti Leonardo DiCaprion juhlissa – asu esitti Titanicin timanttikaulakorua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oscar-voittaja Leonardo DiCaprio on viime aikoina tapaillut 25-vuotiasta Vittoria Cerettiä. Pariskunta järjesti viikonloppuna yhdessä miehen syntymäpäivän kunniaksi suuret juhlat, joiden kutsuvieraslista oli pullollaan julkisuudesta tunnettuja henkilöitä.

Juhliin saapui ystäviensä kanssa myös 50-vuotias näyttelijä Kate Beckinsale. Beckinsalella oli hyvin kekseliäs asu, joka esitti Titanic-elokuvasta tuttua timanttikaulakorua. Mustassa mekossa oli näyttäviä timanttikoristeita ja vyötärölle oli kiinnitetty valtava sininen timantti, joka muistutti elokuvan riipusta.

Leonardo DiCaprion 49-vuotissyntymäpäivää saapui Beckinsalen lisäksi juhlimaan muun muassa JAY-Z, Beyoncé, Snoop Dogg sekä Tobey Maguire. Paikalle saapuivat myös Taika Waititi, Axl Rose ja Lil Wayne, joka myös esiintyi juhlissa. Juhlat jatkuivat aina yli aamuneljään saakka ja myös itse juhlakalu nähtiin räppäämässä omissa juhlissaan.