Natalie Portman seksikohtauksista: ”Se ei ole koskaan mukavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Natalie Portman esittää tuoreessa May December -elokuvassa toista näyttelijää, Elizabeth Berryä, joka tutkii seksiskandaalia. Elokuvassa on runsaasti intiimejä kohtauksia, joten näyttelijöiltä vaaditaan tunnepitoista heittäytymistä ja antautumista kameroiden kuvatessa.

Natalie Portman on nyt kertonut seksikohtausten kuvaamisesta Radio Times -lehdelle. Portmanin mukaan näyttelijöiden välillä oli hyvää ja avointa viestintää. Tuotannossa on ollut mukana läheisyyttä varten omat koordinaattorinsa, jotka ovat saaneet luottamuksen ja avoimuuden toimimaan.

– Intiimit kohtaukset ovat epämukavia. Me vain selvitimme sen keskenämme vastanäyttelijän kanssa. Luulen, että meillä kaikilla oli keskenään erittäin hyvä ja avoin viestintätyyli, 42-vuotias näyttelijä pohdiskelee.

Natalie on ollut innoissaan elokuvan saamasta reaktiosta. Hän perusti sitä varten oman tuontantoyhtiön ystävänsä Sophie Masin kanssa. May December myytiin Netflixille 11 miljoonalla dollarilla sen jälkeen, kun se oli saanut ylistyksiä ja suitsutusta Cannesissa.