Poliisin ovikello soi – kamera paljasti yllättävän vieraan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsilla ja nuorilla on toisinaan tapana pilailla soittamalla ovikelloa ja häipymällä nopeasti paikalta. Eräs yhdysvaltalainen poliisi luuli hänelle käyneen juuri niin. Ovikellokamera kuitenkin paljasti, ettei kyse ollut tyypillisestä jekusta.

Georgiassa asuva poliisi havahtui eräänä päivänä ovikellon ääneen. Ovikellon soittaja oli kuitenkin poistunut paikalta ennen oven avaamista. Ovikellokamera paljasti uteliaan peuran vierailleen ovella ja soittaneen ovikelloa kuonollaan.

– Cherokeen piirikunnan asukkaat, pitäkää silmänne auki tämän ovikellon rämpyttämisestä epäillyn varalta. Se päätyi videolle Cantonissa asuvan poliisimme kodin ovella toissapäivänä, poliisilaitoksen Facebook-julkaisussa kerrottiin.