Viides Satakiloiset siskot -tuotantokausi alkaa – tässä esimakua tulevasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat kolmekymppiset siskokset, jotka nousivat televisiotähdiksi Youtube-kanavansa kautta. Aluksi heidän realitysarjassa keskityttiin kaksikon painonpudotukseen, mutta vuosien myötä sarjassa on seurattu kokonaisvaltaisesti sisarusten elämää.

Siskosten yhteispaino oli sarjan alkaessa yli 450 kiloa. Nyt molemmat ovat päässeet lihavuusleikkaukseen ja onnistuneet karistamaan ylimääräisiä kiloja. Suurempi huomio kiinnittyy siskosten parisuhde-elämään. Satakiloiset siskot -sarjassa alkaa pian viides tuotantokausi, ja tulevasta on nyt saatu esimakua trailerilla.

Traileri näyttää, kuinka koko Slatonin perhe pääsee ihannepainoonsa lihavuusleikkauksen avulla. Samalla seurataan Amyn ja Tammyn parisuhde-elämän kiemuroita, kunnes toinen heistä eroaa ja toiselta kuolee puoliso. Jaksot starttaavat Yhdysvalloissa joulukuussa.