Kylie Jenner esitteli helpon ja nopean arkimeikin – lopputulos keräsi ihastelua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner lanseerasi marraskuun alussa uuden khy-nimisen vaatemerkin. Khy-merkin ensimmäisen malliston myynti oli jo ilmestymispäivänä hurjaa. Myös merkin toinen mallisto on jo lanseerattu ja sekin myi monien tuotteiden osalta nopeasti loppuun.

Tällä kertaa Kylie Jenner päätti esitellä jälleen Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändinsä tuotteita omalla Instagram-videollaan. Videolla tähti loihtii kasvoilleen nopean ja helpon arkimeikin, joka syntyy vain muutaman tuotteen avulla käden käänteessä. Katso video tästä.

Kylie Jenner tuo nestemäisellä bronzerilla kasvoilleen auringon hehkua ja sipaisee samaa väriä luomilleenkin. Sen jälkeen Jenner tuo vaaleamman peiteaineen avulla poskipäänsä esiin ja vaaleantaa myös silmänaluset. Kauniin luonnollisen meikkityylin kruunaavat vielä voidemainen poskipuna ja punatut huulet.

https://www.instagram.com/p/Cz0K0iouvUe/