Matkustaja sekosi lentokoneessa – toinen sekoilija yritti manata pahoja henkiä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina video kaaottisesta Frontier Airlines -lentoyhtiön matkasta. Redditiin julkaistulla videolla nähdään, kuinka yksi matkustaja saa jonkinlaisen lentohulluuskohtauksen. Paikalle rientää toinen matkustaja saarnaamaan.

Saarnaamista harjoittava oman elämänsä manaaja vakuuttaa muille matkustajille, että kovaan ääneen huutava matkustaja on pahojen henkien vallassa. Riivattu nainen huutaa ja rimpuilee lentohenkilökunnan yrittäessä rauhoitella naista. Yhtäkkiä tunnemyrskyn vallassa oleva nainen päättää kiivetä lentokoneen istuinrivien yli.

– Hänet on vallannut todellinen paholainen, joka haluaa tappaa jokaisen teistä, myös perheenjäsenesi, maallikkosaarnaaja vakuuttaa ihmisille.

Sitten hän saarnaa Jeesuksen Kristuksen tärkeydestä ja lopulta alkaa laulamaan virsiä. Samaan aikaan kolmas nainen päättää ottaa riehuvan naisen hallintaansa halauksella. Video päättyy siihen, että lentokoneeseen tullut poliisi taluttaa lentohulluuden kourissa kamppailleen naisen pois. Päivitys löytyy tästä.