Maura Higgins poseerasi paratiisilomalla ”Biksut kuin punaviini”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu julkkiskaunotar Maura Higgins nousi alunperin julkisuuteen Love Island -realityohjelmasta, koska onnistui erottautumaan muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan.

Nyt Higgins on poseerannut maisemissa, joissa moni suomalainen taatusti haluaisi parhaillaan olla lekottelemassa auringossa. Hän on nimittäin lomaillut Malediiveillä, jossa hän kertomansa mukaan poseerasi biksussa, joista hän pitää kuin viinistä. Hänen valintansa on siis punainen.

Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.