Mitä ihmettä Bella Thornelle tapahtui? Kuvattiin yltä päältä ruhjeissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja mallikaunotar Bella Thorne alkoi viime vuonna seurustelemaan tuottajana ja ravintolayrittäjänä toimivan Mark Emmsin kanssa. 26-vuotias näyttelijäkaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa toukokuussa hänen vasemman käden nimettömässä sormessaan kimaltelevaa timanttisormusta ja kertoi menneensä kihloihin.

Nyt Bella Thorne kertoi kuulumisistaan Instagram-kuvien muodossa. Nainen näytti miten hän on viettänyt aikaa miehensä kanssa, nauttinut auringon lämmöstä, viettänyt aikaa veneellä ja ollut meikattavana. Ensimmäisessä kuvassa tähti on kuitenkin hyvin karun näköinen, mikä on ihmetyttänyt monia.

Kuvasarjan ensimmäisessä kuvassa nähdään miten Bella Thorne on kauttaaltaan ruhjeiden ja mustelmien peitossa. Tähti ei ole millään tavoin selittänyt ihonsa merkkejä, mistä päätellen ruhjeet on kuvauksia varten maskeerattu. Fanit ovat kuitenkin kyselleet kommenttikentässä huolestuneina, että voiko nainen hyvin.