Big Brother -voittajalle 100 000 puntaa – lopetti päivätyönsä asianajajana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britannian Big Brother -ohjelman voittaja selvisi juuri ja 100.000 punnan rahapalkinnon sai viedä kotiin Jordan Sangha. Mies on ollut niin riemuissaan voittamastaan rahasummasta, että hän on päättänyt lopettaa hyväpalkkaisen päivätyönsä asianajajana.

Voittamisen jälkeen 26-vuotias Jordan Sangha on kommentoinut The Sun -lehdelle, että hänen osaltaan työt lain parissa saavat jäädä. Miehen mielestä kaupassakin työskenteleminen oli mukavampaa kuin työ asianajajana. ”En halua mennä enää takaisin päivätöideni pariin”, mies kommentoi.

Jordan Sanghalta kysyttiin olisiko hän halukas tekemään lisää töitä kenties television parissa. ”Ilman muuta. Kyllähän rahaa täytyy tienata lisää jatkuvasti”, Sangha oli todennut. 100.000 punnan voittosumma vastaa euroissa 114.654 euroa.