Kendall Jenner rohkeissa kuvissa – etumus vei kaiken huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-tähti Kendall Jenner ja nousujohdanteista uraa tekevä reggaeton-tähti Bad Bunny ovat olleet jo pitkään suhdehuhujen keskiössä. Kendall Jenner kertoi tuoreessa Kardashianit-jaksossa, että hän haluaisi saada kaksi tai kolme lasta. Vielä toistaiseksi nainen kuitenkin keskittyy mallin uraansa.

Tällä kertaa Kendall Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan 294 miljoonan fanin silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee Calvin Klein -merkkisiä alusvaatteita. Ensimmäisessä kuvassaan Kendall Jenner loikoilee rennosti mukavalla sohvalla tyynyjen päällä mustat alusvaatteet yllään.

Toisessa kuvassa 27-vuotias Kendall Jenner poseeraa mustissa puvun housuissa ja jakussa. Mallikaunottarelle ei ole puettu kuviin lainkaan yläosaa tai edes rintaliivejä vaan hän esittelee paljasta ylävartaloaan. Rinnat näkyvät suurilta osin jakun alta, mutta nännit ovat kuitenkin juuri ja juuri vaatteen peitossa.