Rumer Willisiltä koskettava julkaisu: ”Ikävöin isääni”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Bruce Willis kertoi noin vuosi sitten vetäytyvänsä eläkkeelle näyttelemisestä. Hänen kerrottiin tuolloin sairastavan afasiaa, aivoperäistä puhehäiriötä. Diagnoosi on sen jälkeen tarkentunut ja Bruce Willisillä on todettu otsalohkodementia.

Tällä hetkellä perhe keskittyy siihen, että Bruce Willis pystyisi elämään mahdollisimman normaalia, onnellista ja täyttä elämää muistisairaudesta huolimatta. Muistisairaus on kuitenkin alkanut vaikuttamaan miehen käytökseen, persoonaan ja puhekykyyn.

Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan muistisairaus on saanut Bruce Willisin menettämään puhekykyään. Sairaus on vaikuttanut myös siihen, että lapsista on alkanut tulemaan vieraita miehelle, joka ei ole enää muistaa omia perheenjäseniään.

– Ikävöin isääni tänään todella paljon, Rumer Willis kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

https://www.instagram.com/p/Cz4HBgHpGBd/