Uuden Superman-elokuvan pahiksen näyttelijä valittiin – oli lähellä näytellä Batmania

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn työstää parhaillaan uutta Teräsmies, eli Superman-elokuvaa. Nyt on selvinnyt, kuka näyttelee Superman: Legacy -elokuvassa viittasankarin arkkivihollista Lex Luthoria.

Luthorin rooliin on Variety-lehden mukaan kiinnitetty brittiläinen näyttelijä Nicholas Hoult. Tähti on tullut tunnetuksi muun muassa X-Men-elokuvista, Mad Max: Fury Roadista ja Dome Karukosken ohjaamasta Tolkien-elokuvasta. Hän oli joitain vuosia takaperin ehdolla myös Batmanin rooliin The Batman -elokuvassa, mutta lopulta hahmoa näytteli Robert Pattinson.

Superman: Legacy -elokuvassa Teräsmiestä eli Clark Kentiä näyttelee David Corenswet ja Lois Lanea rachen Bronahan. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Nathan Fillon, Maria Gabriela de Faria ja Isabela Merced. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 11. heinäkuuta 2025.