Eminem mukana Fortnite-pelissä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fortnite-pelin käynnissä oleva neljäs luku päättyy massiivisissa merkeissä. Luku kulminoituu joulukuun alussa The Big Bang -tapahtumaan, jonka aikana pelissä esiintyy virtuaalisesti yksi kaikkien aikojen tunnetuimmpista hiphop-tähdistä.

The Big Bang -tapahtuma alkaa 2. joulukuuta 2023. Fortniten kehittäjien mukaan pelaajat voivat seurata Emimenin keikkaa Emineminä. Peliin tulee olemaan tarjolla kolme Eminem-teemaista nahkaa, Rap Boy, Slim Shady ja Marshall Never More, joita pelaajat voivat ostaa 29. marraskuuta lähtien.

Kyseessä ei ole ensimmäienn kerta, kun Fortnitessä nähdään esiintymässä todellisia artisteja. Esimerkiksi vuonna 2020 pelissä esiintyi räppäri Travis Scott. Virtuaalikeikkaa oli seuraamassa yli 12 miljoonaa pelaajaa.

The Big Bang -tapahtuma päättää Fortniten neljännen luvun. Tapahtuman jälkeen Fortnitessa alkaa uusi luku, jonka odotetaan tuovan peliin uudistuksia ja uuden maailman.