Nicole Coco Austinin asuvalinta ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäritähti Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä tavallinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan erityisesti kurveistaan. Taannoin Coco aiheutti närkästystä poseeratessaan takapuoli vesihuvipuistossa lähes paljaana.

Nyt Coco on osoittanut miten hän valmistautuu tyylikkäisiin julkkisjuhliin, joissa hänellä oli yllään sininen todella antavalla kaula-aukolla varustettu iltapuku. Lienee selvää, että tämä asuvalinta ei jättänyt Cocon yllä yhtään juhlavierasta kylmäksi.

Nicole Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.