Takavuosien suosikkiduo Hall & Oates välirikossa – Hall haki lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popduo Hall & Oates tunnetaan muun muassa jättihiteistään Maneater ja Private Eyes. Jo vuonna 1970 perustetun duon jäsenet Daryl Hall ja John Oates ovat sittemmin ajautuneet rajuun välirikkoon. Se on johtanut jo oikeustoimiin.

Daryl Hall on nostanut kanteen John Oatesia vastaan Nashvillessa. Samalla hän haki entiselle bändikaverilleen väliaikaista lähestymiskieltoa. Oikeus myönsi lähestymiskiellon, joka alkaa 30. marraskuuta.

Kanteen tarkkoja yksityiskohtia ei ole paljastettu julkisuuteen. Philadelphia Magazine -lehden mukaan tapaus on kuitenkin luokiteltu oikeudessa sopimukseen tai velkoihin liittyväksi. Tiedossa ei ole, miksi Hall haki Oatesille lähestymiskieltoa.

Hallin ja Oatesin välillä tiedetään olleen skismaa jo aikaisemmin. Viime vuonna Hall kertoi Bill Maherin podcastissa Oatesin olevan hänelle liikekumppani luovan kumppanin sijaan. Duo oli kuitenkin kiertueella yhdessä viimeksi syksyllä 2022.