Ozzy Osbourne valittaa: ”Masennuslääkkeet tuhosivat seksihaluni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajaveteraani Ozzy Osbourne on valittanut, että hänen libidonsa, eli seksuaalinen viettinsä loppui masennuslääkkeiden takia. Hänelle määrättiin masennuslääkkeittä osana Parkinsonin taudin aiheuttamien oireiden hillitsemistä.

Tämä oli omien sanojensa mukaan kova isku 74-vuotiaalle rocktähdelle, joka on ollut naimisissa Sharon Osbournen kanssa vuodesta 1982. Hänellä on 71-vuotiaan vaimonsa kanssa kolme lasta, nelikymppinen Aimee, 39-vuotias Kelly ja 38-vuotias Jack. Ozzy on puhunut lääkkeiden vaikutuksista The Osbournes Podcastissa.

– Ainoa asia masennuslääkkeissä on se, että ne tappavat seksihalusi välittömästi. Jos käytät masennuslääkettä, useimmiten seksihalusi yksinkertaisesti vaan katoaa, Ozzy jutteli lastensa kanssa ja uskoi, että vaikutus on sama niin miehillä kuin naisilla.

Ozzy Osbournella todettiin Parkinsonin tauti vuonna 2003.