Sara Underwoodin vilautus oli milleistä kiinni – yläosa oli valahtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luontoa rakastava Sara Jean Underwood tunnetaan varsinkin Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median kuvista. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana.

Tällä kertaa Sara on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan nauttimassa varsin perinteisestä paljusta, jonne hän pulahti biksuissa. Asun yläosa oli kuitenkin – tietenkin tarkoituksella – jäänyt hieman alas ja alituisesti vaarassa paljastaa kameralle liikaa paljasta pintaa.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.