Yhdysvallat: Koronarokotteista kieltäytyneet sotilaat kutsuttiin takaisin töihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen kongressi pakotti vuosi sitten Pentagonin irtisanomaan kaikki armeijan joukkonsa, jotka eivät olleet ottaneet koronavirusrokotteita. Nyt 1.900 sotilaalle on lähetetty kirje, jossa heitä pyydetään rekrytoimaan uudelleen armeijan leipiin.

Yhdysvaltojen kongressissa on kaiketi ymmärretty, että tärkeintä on olla terve, eikä virus ole minkään tilaston mukaan vaarallinen perusterveille ja työikäisille tai sitä nuoremmille. Rokote ei myöskään estä tartuntoja tai tartuttamasta muita, lisäksi sen vaikutusteho on muutaman prosentin verran ja lyhytaikainen.

New York Post on saanut eksklusiivisesti tietoonsa, että takaisinpyyntö kirje on lähetetty 1.900 henkilölle, jotka on kotiutettu vääränlaisen rokotestatuksen vuoksi. Nyt heistä 19 on palannut takaisin töihin. Kirjeessä muistutettiin myös entisiä sotilaita, että he voivat pyytää palvelushistoriansa korjaamista, jos heidän erottamisensa tai hylkäämisensä oli virhe tai epäoikeudenmukainen.