Awwww, koiranpentu pelastettiin viemäriputkesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasissa nähtiin taannoin pelastusoperaatio, jonka kohteena oli joukko pulaan joutuneita koiranpetuja. Pienet eläimet olivat pudonneet viemäriin eivätkä päässeet omin avuin pois.

San Antionion vesihuolto sai keskiviikkona 15. marraskuuta hälytyksen, jonka mukaan kolme koiranpentua oli pudonnut viemäriin Brunswick Streetillä. Palokunta oli onnistunut nostamaan kaksi pentua turvaan. Kolmas oli kuitenkin päätynyt hankalaan paikkaan viemäriputken sisään.

Vesihuollon työntekijät käyttivät kameraa paikantaakseen koiranpennun. He onnistuivat liikuttamaan pientä eläintä muutaman metrin verran saadakseen sen turvaan maan pinnalle. KSAT-uutissivuston mukaan Pipaksi nimetty koira vietiin eläinlääkärin tarkastettavaksi, minkä jälkeen se toimitettiin takaisin omistajalleen.