Näinhän siinä kävi: Snoop Doggin ilmoitus pilvenpoltosta oli mainostemppu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kannabiksen ystävänä tunnettu hiphop-legenda Snoop Dogg kohahdutti hiljattain sosiaalisessa mediassa. Artisti kertoi somejulkaisussaan lopettaneensa polttelun. Moni uskoi Snoopin viitanneen kannabiksen polttamiseen.

Nyt Snoop Dogg on kuitenkin paljastanut totuuden kohujulkaisun takaa. Kyseessä oli mainostempaus, jolla mainostettiin Solo Stove -merkkistä savutonta tulisijaa.

– Minulla on ilmoitus: Lopetan savuttelun. Tiedän mitä ajattelette: ”Snoop, savuttelu on koko juttusi”. Mutta olen saanut siitä tarpeekseni. Olen kyllästynyt yskimiseen ja haiseviin vaatteisiin, Snoop Dogg kertoo tuoreella videolla.

– Ryhdyn savuttomaksi. Solo Stove on korjannut tulen. He ovat poistaneet siitä savun, räppäri jatkaa ulkotulisijan äärellä.

Alkuperäisessä julkaisussaan Snoop käytti sanamuotoa ”give up smoke”. Smoke-sana voi viitata kannabiksen ja tupakkatuotteiden polttelun lisäksi yleisesti savuun. Tämä yhdistettynä julkaisun ironiseen sävyyn sai jo osan faneista haistamaan asiassa palaneen käryn.