Eläinsuojan Elvis-koira sai viimein oman kodin – adoptoija oli Elvis-imitaattori

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chicagolaisessa The Anti-Cruelty Society -eläinsuojassa järjestettiin suuri tapahtuma, jossa kodittomia eläimiä sai adoptoida. Viimeisenä koirana kotia vaille jäi Elvis-niminen koira, joka ei vielä tapahtumassa saanut hurmattua itselleen uutta omistajaa.

Eläinsuoja ilmoitti People-sivuston mukaan Facebook-sivuillaan, että Elvis oli jäänyt ainoana koirana ilman loppuelämän rakastavaa kotia. Kun Loren Michael Agron oli nähnyt kuvan kolmevuotiaasta Elviksestä, hän oli tiennyt heti, että hänen oli tarkoitus adoptoida Elvis.

Loren Agron adoptoi kumppaninsa Drew Wilhelmin kanssa Elviksen pian tapahtuman jälkeen. Miehet kertoivat ihastuneensa koiran ulkonäön lisäksi myös koiran nimeen. Loren oli nimittäin aiemmin toiminut itse Elvis-imitaattorina, minkä vuoksi Elvis-koiran adoptoiminen tuntui kuin kohtalon sanelemalta.