Kim Kardashian vihasi siskonsa Met Gala -tyyliä – tytär paljasti äitinsä rumat puheet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner pukeutui tänä vuonna 2023 Met Gala -tapahtumaan upeaan Marc Jacobsin suunnittelemaan asuun. Asu koostui korkeakorkoisista saappaista ja bodysta, jonka hihat olivat niin pitkät ja liehuvat, että ne osuivat maahan saakka ja toimivat ikään kuin laahuksina.

Kendall Jennerin tyyli oli fanien ja kriitikoiden ylistämä, mutta nyt on käynyt ilmi, että naisen oma sisko ei pitänytkään pikkusiskonsa tyylistä. North West oli sanonut suoraan Kendallille, että hänen äitinsä Kim oli sanonut vihaavansa Kendall Jennerin pakarat paljastavaa tyyliä.

Kendall Jenner oli ollut asiasta ihmeissään, koska Kim oli koko päivän kertonut hänelle kuinka upea hänen tyylinsä oli. Kim Kardashian oli myöhemmin pettynyt tyttäreensä ja kertoi hänelle, että tytöllä pitäisi olla lojaaliutta äitiään kohtaan. ”Jos äiti puhuu pahaa muista, et saa mennä kertomaan sitä heille”, Kim Kardashian tylytti tytärtään Kardashianit-sarjassa.