Baywatch-tähden exä elää kadulla – syyttää miestä elämäntilanteestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Loni Willison meni naimisiin Baywatchissa näytelleen Jeremy Jacksonin kanssa vuonna 2012. Aviopari eli luksuksen täyteistä elämää vain parin vuoden ajan kunnes heidän liittonsa kariutui. Eron aikana uutisoitiin parin runsaasta päihteiden käytöstä ja perheväkivallasta.

Pian avioeron jälkeen Loni Willison jäi työttömäksi eikä hänellä ollut varaa asuntoon tai autoon. Nainen alkoi elämään kadulla ja katosi joksikin aikaa niin, että hänen läheiset eivät tienneet missä nainen oli. Kolme vuotta sitten Loni Willison löydettiin elämästä kaduilta, jossa hän kiersi roskiksia ruokaa etsiskellen ja työnsi koko omaisuuttaan ostoskärryissä.

Loni Willison on löytymisensä jälkeen jäänyt kaduille asumaan ja elänyt ilman kotia nyt noin seitsemän vuotta. Daily Mail julkaisi naisesta tuoreita kuvia, joissa hän näyttää olevan hieman ruhjeilla. Entiseltä mallilta puuttuu myös useampi hammas. 40-vuotias Willison on nähty toistuvasti myös käyttämässä huumeita.

Loni Willison on tänä vuonna antamassaan haastattelussa kommentoinut, että nykyiseen elämäntilanteeseen löytyy syy ex-miehestä Jeremy Jacksonista. Nainen on kertonut hänen suurimman virheensä olleen naimisiin meneminen. ”Onneksi sentään erosin. Se aiheutti tämän kaiken”, Willison kertoi Daily Mail -sivuston mukaan.