Linda Evangelista ei halua miestä elämäänsä – paljasti myös miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Linda Evangelista on yksi tunnetuimmista nimistä, joka on saanut työskennellä muodin parissa tunnetuimpien muotijulkaisujen sivuilla koko uransa ajan. 58-vuotias nainen nähtiin syksyllä muun muassa Voguen erikoisnumerossa, jossa nähtiin myös tähden kollegat Cindy Crawford, Naomi Campbell sekä Christy Turlington.

Linda Evangelista on tottunut keskittymään uraansa ja itseensä, minkä vuoksi rakkauselämä on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tähti kertoi People-sivustolle, että hän on käynyt treffeillä viimeksi seitsemän vuotta sitten, eikä kaipaa deittailua vieläkään.

Kanadalainen supermalli ei ole kiinnostunut treffeillä käymisestä tai uusien ihmisten tapaamisesta. Hän ei halua löytää elämäänsä uutta rakkautta, koska hän haluaa nukkua yksin. ”En halua ketään enää viereeni nukkumaan. En halua kuunnella kenenkään hengitystä”, Evangelista selitti.