Katie Price löysi nopeasti uuden rakkaan – juhli mysteerimiehen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli Katie Price on viime aikoina aiheuttanut paljon ihmetystä omalla ulkonäöllään. Nainen on leikkauttanut rintansa moneen kertaan ja muuttanut viime vuosien aikana huomattavasti myös omia kasvojaan. Moni tuntuu olevan sitä mieltä, että Price näyttää tällä hetkellä lähes muoviselta koska nainen ei pysty liikuttamaan kasvojaan tai ilmehtimään enää samalla tavalla kuin aiemmin.

Katie Price näyttää kuitenkin itse nauttivat omasta ulkonäöstään ja elää tällä hetkellä parasta elämäänsä. Hän erosi taannoin pitkäaikaisesta poikaystävästään Carl Woodsista ja näyttää ottaneen jo kihlasormuksenkin pois sormestaan uuden sinkkuelämän merkiksi.

Nyt Katie Price näyttää löytäneen jo uuden miehen rinnalleen. 45-vuotias Price on nähty The Sun -lehden mukaan hyvin läheisissä väleissä Pohjois-Irlannissa Lurganissa uuden mysteerimiehen kanssa. Pariskunta oli kaulaillut ja näyttänyt viihtyvän toistensa seurassa paikallisen kampaamon avajaisissa.