Elyse Knowles imettää somekuvassaan – fanit ihastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa viime vuosina verkkaisesti nousua tehnyt ja samalla perheen perustanut australialainen mallikaunotar Elyse Knowles ei ole viime vuosina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Perheen myötä aktiivisuus on kuitenkin lisääntynyt.

Nyt Elyse on vaihtanut biksuposeeraukset imetykseen, sillä hänet nähdään tuoreessa päivityksessään rintaruokkimassa pikkuistaan. Ihastuttavat kuvat ovat saaneet Elysen faneilta välittömän suosion.

Elyse Knowles on työskennellyt jo vuosia bikinimallina, ja vuodesta 2016 odotetaan hänen läpimurtovuottaan. Hän on aiemmin kertonut julkisuudessa aktiivisesti kuntoilustaan, joten hänet voisi luokitella myös fitnessmalliksi. Knowles on nimittäin jakanut blogissaan muillekin omia treenivinkkejään tarkkoine ohjeineen.