Khloe Kardashian harkitsee OnlyFansiin liittymistä – paljasti myös syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut Khloe Kardashian on kahden lapsen äiti. Sen lisäksi hän saa paljon rahaa mainostuloilla sosiaalisessa mediassa ja toimii myös yrittäjänä Good American -vaatemerkkinsä parissa.

Nyt Khloe Kardashian on pohtinut myös OnlyFans-palveluun oman tilin perustamista. Nainen on nähnyt miten muut julkkiskaunottaret ovat onnistuneet tekemään omilla kanavillaan suuren omaisuuden ja rahan tekeminen kiinnostaa multimiljonääriä.

OnlyFans-kanavillaan monet myyvät hieman paljastelevampia kuvia ja rohkeita videoita. Palvelussa on myös paljon puhtaasti seksityötä tekeviä ihmisiä. Khloe Kardashian ajatteli Daily Mail -sivuston mukaan, että häntä kiinnostaisi palvella henkilöitä, joiden fetissinä ovat jalat. ”Voisin tehdä OnlyFansia jaloillani. Uskon, että se voisi olla hyvin tuottoisaa”, Khloe Kardashian pohtii.