Kourtney ja Travis tarkkoja vauvansa vierailijoista – isovelikään ei ole tavannut pienokaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Landon Barker on Blink-182 -bändistä tunnetuksi tulleen rumpalin Travis Barkerin ja hänen entisen puolisonsa Shanna Moaklerin poika. 20-vuotias nuori mies sai juuri uuden pikkuvelin kun hänen isälleen ja Kourtney Kardashianille syntyi poika.

Realityohjelman pariskunta Kourtney Kardashian ja Travis Barker saivat marraskuun alussa poikavauvan, jolle annettiin nimeksi Rocky Thirteen. Aviopari elää edelleen suloisessa vauvakuplassa ja he ovat olleet todella tarkkoja siitä kuka poikaa pääsee tapaamaan.

Viime aikoina on huhuttu, että Kourtney ei olisi vieläkään päästänyt siskoaan Kim Kardashiania näkemään vauvaa. Nyt London Barker kertoi E! News -sivuston mukaan, että hänkään ei ole päässyt vielä tapaamaan uutta pikkuveljeään eikä ole saanut pitää häntä vielä sylissään.