Salatut elämät täyttää 25 vuotta – juhlajakso esitetään elokuvateattereissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -sarja täyttää ensi vuonna jo 25 vuotta. Vuodesta 1999 asti suomalaisia arki-iltaisin television ääreen houkutelleen sarjan merkkipäivää juhlistetaan 25. tammikuuta Finnkinon Tennispalatsissa Helsingissä.

Syntymäpäiväjuhlien yhteydessä esitetään valkokankaalta Salattujen elämien juhlajakso. Paikalla on sarjan tähtiä, jotka myös antavat haastatteluja Isense-salissa ja käyvät tervehtimässä faneja muissa saleissa. Salattujen elämien juhlajakso ja näyttelijöiden haastattelut esitetään samana päivänä myös muissa Finnkinon teattereissa.

Salatut elämät -sarjan ensimmäinen jakso esitettiin MTV3-kanavalla 25. tammikuuta 1999. Suositun päivittäisdraamasarjan jaksoja on tähän mennessä kertynyt yli 4 500. Lisätietoa juhlapäivästä on tarjolla Finnkinon sivuilla.

Tennispalatsin aikataulu:

16.30 alkaen näyttelijät punaisella matolla17.45 yleisö saleissa18.00 suora lähetys näyttelijöiden haastatteluista Tennispalatsin Isense-salista18.30–19.45 Salatut elämät -juhlajakso

Aikataulu muissa Finnkinon teattereissa:

18.00 suora lähetys näyttelijöiden haastatteluista Tennispalatsista18.30–19.45 Salatut elämät -juhlajakso