Enrique Iglesias lopettaa – tuleva albumi jää viimeiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen poptähti Enrique Iglesias nousi kansainväliseen suosioon vuosituhannen vaihteessa. Maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa levyä myynyt 48-vuotias tähti on nyt ilmoittanut lopettavansa musiikkiuransa.

Iglesias paljasti Today-sivuston haastattelussa julkaisevansa vielä yhden albumin helmikuussa. Hän vihjasi jo vuonna 2021 vetäytyvänsä lähitulevaisuudessa eläkkeelle musiikin parista.

– Levy on jo kokonaan valmis. Olen työstänyt sitä usean vuoden ajan. Kuten olen sanonutkin, levyn oli aina tarkoitus olla viimeiseni. Se on tässä, Iglesias paljasti.

Iglesias on parhaillaan The Trilogy -kiertueella Ricky Martinin ja Pitbullin kanssa. Kiertueen on määrä jatkua vielä ensi vuoden puolella. Hiteistään kuten Bailando, Hero ja Tired of Being Sorry tunnettu Iglesias on yksi kaikkien aikojen eniten levyjä myyneistä latinoartisteista.