Superisä työnsi viittä lasta vaunuissa ennätysajassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Superisäksi kuvailtu yhdysvaltalainen mies on rikkonut jokseenkin epätavallisen ennätyksen. Hän työnsi yhteensä viittä lasta samanaikaisesti vaunuissa kilometrin verran maailmanennätysajassa.

Chad Kempel rikkoi ennätyksen Eagle Hight Schoolin urheilukentällä Idahossa. Viisinkertaisissa lastenvaunuissa istuivat hänen lapsensa Savannah, Avery, Noelle, Grayson ja Preston. Kilometrin matka sujui 5 minuutin ja 34 sekunnin ajassa.

– Tarvitsimme vaunut viidelle lapselle samanaikaisesti. Niinpä ostimme viisinkertaiset lastenvaunut. Sen renkaat osoittautuivat hyviksi vauhdikkaisiin nopeuksiin, joten päätin työnnellä niitä kuntohölkkäämisen ohessa, Kempel kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.

Video ennätyssuorituksesta julkaistiin Guinnessin ennätystenkirjan Facebook-tilillä. Kempelillä on ennestään hallussaan jo useampi lastenvaunujen työntämiseen liittyvä ennätys.