Opettaja tarjosi myös seuralaispalveluja – sai potkut paljastuttuaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasilaisen koulun seksuaalikasvattaja on erotettu virastaan sen jälkeen, kun selvisi, että nainen elättää itsensä myös seuralaispalveluita tarjoten. Koulupiirin mukaan 38-vuotias Ashley Ketcherside kärähti kakkosammatistaan valveutuneiden vanhempien avulla.

– Meillä ei ollut aavistustakaan, mitä hänen henkilökohtaisessa elämässään tapahtui. Hän oli aina erittäin ystävällinen ja persoonallinen, koulupiirin luottamusmies Kayla Lain kertoi Fox 4 Newsille.

Ketcherside mainosti palveluksiaan netissä salanimellä Lola Brea ja kehui, että oli aito naapurintyttö. Hän teki koulussa myös seksuaaliterveyskasvatusta ja valmensi paikallista cheerleading-ryhmää. Hänet on sittemmin erotettu kaikista tehtävistään.

Ashley Ketcherside oli harjoittanut toimintaansa Fort Worthissa, Teksasissa. Vanhemmat löysivät useita opettajan profiileja netistä ja osa löytyi yksinkertaisesti googlaamalla hänen sähköpostiosoitteensa. Nainen mainosti, että oli korkeatasoinen ammattilainen ja tapaamiseen saapumatta jäänyt asiakas saisi 3.000 dollarin sakkomaksun.

Ketcherside on saanut jo aiemmin tuomioita seksuaalisten palveluiden myymisestä Fort Worthissa. Ensimmäinen tuomio tuli vuonna 2012 ja toinen vuonna 2016.