Kuinka hyvin pärjäisit Suurmestari-ohjelmassa? Pian voit kokeilla

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurmestari-ohjelmassa julkisuuden henkilöt joutuvat suorittamaan erikoisia, koomisia ja luovuutta vaativia tehtäviä. Pian lähes kenellä tahansa on mahdollisuus kokeilla Suurmestari-taitojaan, sillä ohjelman alkuperäisen brittiversion pohjalta tehdään virtuaalipeli.

Brittiläisen Scallywag Arcade -pelitalon Taskmaster VR -pelissä pelaaja saa vastaansa erilaisia tehtäviä Suurmestarin kotona. Tehtävänä saattaa olla esimerkiksi voileivän tekeminen tai vesimelonien murskaaminen. Pelissä ovat mukana ääninäyttelijöinä Suurmestari UK -ohjelman juontajat Greg Davies ja Alex Horne.

Taskmaster eli Suurmestari UK alkoi Iso-Britannian televisiossa vuonna 2015. Ohjelma on saanut lukuisia kansainvälisiä spinoff-versioita, kuten Jaakko Saariluoman ja Pilvi Hämäläisen juontaman suomalaisversion. Taskmaster VR ilmestyy Meta ja Steam -palveluihin vuonna 2024.