AI-kurvitar Milla-Sofia biksuissa Lapissa – tunnistatko tekoälyn kuvaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tekoälyn tekemät valokuvat ovat vallanneet jo pitkään markkinoita valokuvilta, ja viime aikoina sosiaalisessa mediassa on niittänyt menestystä myös tekoälyn tuottama somekaunotar. Helsinkiläinen Milla-Sofia on niittänyt menestystä somessa.

24-vuotias vaaleaverikkö poseeraa nyt upeissa kuvissa Lapin kaamoksessa, jossa hänet esitetään revontulien alla biksuissa. Tällä kertaa kuvasta huomaa melko hyvin, että se on tekoälyn tuottamaa. Eron todellisuuteen huomaa varsinkin ihon ja kelomökin seinän tekstuureista, jotka ovat liian virheettömiä ollakseen totta.

Milla-Sofian srofiilissa kerrotaan avoimesti, että kyseessä on tekoälyn luoma virtuaalinen tyttö. Milla-Sofian kuvista voidaan huomata miten nopeasti tekoälyn tuottamien kuvien laatu on parantunut ja miten hankala on erottaa aitoa tekaistusta. Yleensä tekoälylle ihmishahmoissa vaikeimpia osuuksia ovat iho ja sormet. Näin on myös Milla-Sofian kanssa.