Mies yritti silittää biisonia – joutui viikoksi sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Utahissa asuva Halen Carbajal -niminen mies yritti käydä silittämässä naapurin piha-aitauksessa olevaa biisonia. Biisoni koki miehen käytöksen uhkaavana, minkä vuoksi se oli päättänyt hyökätä miehen kimppuun ja sai hänet loukkaantumaan vakavasti.

Halen Carbajal oli ollut samassa aitauksessa biisonin kanssa. Kun mies oli ollut poistumassa aitauksesta, biisoni oli seurannut häntä. Mies oli tulkinnut tämän ystävälliseksi eleeksi ja sai päähänsä yrittää silittää biisonia. Ennen kuin hän oli huomannutkaan, biisoni oli jo lävistänyt hänet omilla sarvillaan, nostanut ilmaan ja heittänyt maahan.

Biisonin sarvi oli lävistänyt miehen ja aiheuttanut vatsaan yli 20 senttimetrin viillon. Miehen kylkiluu oli murtunut, maksa lävistetty ja keuhkot vahingoittuneet. 2KUTV-uutisen mukaan mies oli lennätetty Utah Valleyn sairaalaan. Halen Carbajal vietti seitsemän päivää teho-osastolla ennen kotiinlähtöä kotisairaanhoitajan valvonnassa.