Lana Del Rey yllättyi myöhästymisen seurauksista – valot ja ääni katkesivat kesken keikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nainen piti hieman taukoa uuden musiikin julkaisemisesta, mutta on tänä vuonna palannut näyttävästi takaisin ja julkaissut fanien iloksi paljon uutta musiikkia.

Lana Del Rey esiintyi kesäkuussa Glastonburyn musiikkifestivaaleilla ja toimi illan pääesiintyjänä. Naisen hiusten laittaminen oli kestänyt odotettua pidempään, minkä seurauksena hän oli ollut aloitusajasta 30 minuuttia myöhässä. Nainen ei ollut tietoinen siitä millaisia seurauksia myöhästymisellä tulisi olemaan.

Lana Del Reylle oli tullut täytenä yllätyksenä se, että kesken keikan lavalta oli sammutettu valot ja äänentoisto kytketty pois päältä. Tähdellä olisi ollut vielä viisi kappaletta esitettävänä, mutta aloitusajan myöhästymisestä johtuen hän ei ehtinyt niitä laulamaan. People-sivuston mukaan tämä menettely oli tullut hänelle täysin yllätyksenä eikä hän ollut osannut odottaa sitä, että keikka keskeytetään täysin yllättäen.