Lumikaaos iski Puolaan – jalkapallo-ottelukin jouduttiin keskeyttämään

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Runsaat lumisateet ovat koetelleet viime päivinä useita Euroopan maita. Viikonloppuna annettiin varoituksia äärimmäisistä talvikeleistä muun muassa Saksassa ja Puolassa.

Runsaat lumisateet ovat vaikuttaneet muun muassa lentoliikenteeseen ja joukkoliikenteeseen. Sen vaikutukset ovat näkyneet myös urheilussa. Jalkapallon Puolan liigan Piast Gliwicen ja Puszcza Niepołomicen välinen ottelu sai lauantaina erikoisen käänteen lumen vuoksi.

Jalkapallo-ottelu jouduttiin keskeyttämään jo pian sen alkamisen jälkeen viheriön muututtua lumikentäksi. Videot lyhyeksi jääneestä ottelusta levisivät myöhemmin viraalina. Paikallisen Sport.pl-urheilusivuston mukaan keskeytynyt ottelu pelataan ensi vuonna.

Lumisade aiheutti ongelmia jalkapallon piirissä myös Saksassa. Saksan jalkapallon pääsarjan Bayern Münchenin ja Union Berlinin välinen ottelu siirrettiin myöhempään ajankohtaan.