Turbohuulinen povipommi julkaisi kuviaan – mitä kulmakarvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bulgarialainen Andrea Ivanova nousi noin kolme vuotta sitten otsikoihin unelmiensa ja erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Nainen julisti tällöin, että hän haluaa maailman suurimmat huulet. Nyt hän on julkaissut vanhoja kuvia.

Naisen ulkonäkö on muuttunut reilusti vuosien aikana, vaikka huulet ovat säilyneet samanlaisina. Huulet ovat jopa hieman kasvaneet vuosien aikana entisestään, mutta esimerkiksi hänen kulmakarvansa ovat hävinneet lähes olemattomiin. Naisella oli ennen paksut kulmakarvat, mutta nykyään ne ovat pienet viirut kasvojen sivuilla.

Kerroimme aiemmin, että muovinen ulkonäkö ei ole enää trendikästä ja luonnollisuuden ihannointi on tullut takaisin. Tästä on selkeitä merkkejä plastiikkakirurgien vastaanotoilla, kun esimerkiksi huulitäytteiden poistaminen on yleistynyt. Andrea on kuitenkin kertomansa mukaan edelleen valmis menemään äärimmäisyyksiin unelmiensa ulkonäkönsä saavuttaakseen.

Täyteaineiden hankkiminen kuitenkin maksaa, joten naisen on yritettävä hankkia sosiaalisessa mediassa faneja ja siten näkyvyyttä ja tuloja omaan kassaan.