Mariah Carey rakastaa kylpyjä – kertoi reseptinsä rentouttavimpaan kokemukseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popdiiva Mariah Carey rakastaa kylpemistä. Tähti kohottaa omaa mielialaansa ja pitää stressin loitolla kirjoittamalla, rukoilemalla ja olemalla lukematta mitään uutisia, joita hänestä kirjoitetaan. Yksi parhaimmista keinoista lievittää stressiä on ottaa pitkä ja rentouttava kylpy.

Mariah Carey tietää miten täydellinen kylpy tehdään. Moni voisi kuvitella, että nainen pitäisi kylpyvaahdosta, mutta se ei kuulu kuitenkaan tähden suosikkikylpyyn. Mariah Carey ei nimittäin pidä siitä, että kylpyvaahto osuu kasvoihin kun ammeeseen laskeutuu makoilemaan.

Mariah Carey kertoi People-sivustolle, että hän pitää vaahtoa enemmän kylpysuolasta. Tällä hetkellä naisen suosikki on oranssi kylpysuola, joka palauttaa kipeitä lihaksia. Myös laventelin tuoksuinen kylpysuola tekee kylvystä ihanan rentouttavan. Kylpysuolan lisäksi tähti lisää ammeeseen muutaman tipan kylpyöljyjä.