Sideways paljasti ensi kesän ensimmäiset esiintyjät – elektronista musiikkia ja irlantilaista rockia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen kiinnostavimpien festivaalien joukkoon noussut Sideways järjestetään jälleen 13.-15. kesäkuuta 2024. Festivaali on julkistanut ensi vuoden ensimmäiset artistikiinnitykset. Lavoille nousevat eteläkorealainen Peggy Gou, brittiläinen Jungle, irlantilainen Fontaines D.C. ja turkkilainen Derya Yildirim & Grup Şimşek.

Peggy Gou on Berliinissä uraa tekevä Peggy Gou on tuottaja, joka on noussut house- ja elektrotuotannollaan maailman suurimpien DJ-ilmiöiden joukkoon. Keikoillaan suureksi livebändiksi kasvava tuottajaduo Jungle tunnetaan tarkkaan huoltuista audiovisuaalisista live-esiintymisistään.

Fontaines D.C. on intensiivisistä esiintymisistään tunnettu irlantilainen post punk -yhtye. Turkkilaiskokoonpano Derya Yildirim & Grup Şimşekin musiikissa yhdistyvät puolestaan anatolialainen folk, psyke ja proge.

Lisää festivaalijulkistuksia on luvassa talven ja kevään aikana. Liput Helsingin Nordiksessa järjestettävään tapahtumaan ovat nyt myynnissä. Kolmen päivän lippuja myydään 6. joulukuuta saakka 165 euron erikoishintaan.