Karannut kenguru löi poliisia Kanadassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Ontariossa tapahtui maanantaina yllättävä välikohtaus. Poliisi sai nenilleen karkuteillä olleelta kengurulta, jota viranomaiset olivat ottamassa kiinni.

Kengurua oltiin kuljettamassa eläintarhasta toiseen torstaina 30. marraskuuta, kun se onnistui karkaamaan kuljetusautosta levähdysalueella. Eläin oli karkuteillä päiväkausien ajan. Kengurusta kuitenkin tehtiin lukuisia havaintoja, ja se esimerkiksi päätyi viraalina levinneelle videolle.

Viranomaiset saivat maanantaina hälytyksen kengurusta Oshawan kaupungissa. Paikalle hälytetty poliisipartio otti kengurun kiinni tarttumalla sitä hännästä. Kenguru löi yhtä poliisia kasvoille kiinniottotilanteessa.

– Lopulta kenguru luovutti ja antautui rauhanomaisesti poliisille. Kenguru kuljetettiin koirillemme tarkoitetussa kuljetuskopassa takaisin eläintarhaan, jossa sen vointi tarkastetaan, poliisin tiedotteessa kerrottiin.