Sylvie Meis poseeraa uimapuvussa – kuuma vai puuma?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallovaimona aikoinaan tunnetuksi tullut juontaja-malli Sylvie Meis käytti julkisuudessa vielä jokunen vuosi sitten ex-miehensä Van der Vaartin sukunimeä, mutta on sittemmin ottanut käyttöön alkuperäisen sukunimensä. Viime vuosina Meis on ollut tähti lähinnä sosiaalisessa mediassa.

Nyt upea kaunotar on poseerannut uimapuvussa, jonka kuosi muistuttaa nopealla vilkaisulla esimerkiksi kirahvin väritystä, mutta tarkemmin katsoen kyse ei ole siitä. Sen sijaan voidaan kuitenkin kysyä hyvin perustellusti onko Sylvie kuuma vai puuma?

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.