Billie Eilish esitteli rintavakoaan auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu amerikkalainen poptähti Billie Eilish kertoi marraskuussa Variety-lehden haastattelussa tuntevansa fyysistä vetoa naisiin. Nyt tähti on kommentoinut tarkemmin kaapista tulemistaan. Eilishin mukaan hän ei halunnut tehdä asiasta isoa numeroa. Eilish kertoi tuntevansa fyysistä vetoa naisiin, mutta pelkäävänsä samalla heidän kauneuttaan ja läsnäoloaan.

Nyt Eilish on poseerannut varsin paljastavassa asussa, joka korosti tarkoituksella hänen rintavakoaan. Asuvalinta oli siis näyttävä ja tuskin jäi gaalavierailta huomaamatta.

Artisti kommentoi asiaa myös Instagramissa Variety Hitmakers -tapahtuman jälkeen. Somepäivityksen mukaan hän ei tosin ollut innoissaan jouduttuaan kommentoimaan seksuaalisuuttaan punaisella matolla. Billie oli selvästi ärtynyt paljastuksesta ja kertoi halunnneensa puhua mieluummin tärkeämmistä asioista.